Slovensko prosvetno društvo ROŽ, Mühlbach / Reka 2

A-9184 St. Jakob i.R.
Šentjakob v Rožu

KJE SMO?

Farovž, Marktstr. 2

A-9184 St. Jakob i.R.
Šentjakob v Rožu

KONTAKT

e-mail: info@roz.si
telefon: +43 (0)680/13 321 12
facebook: drustvo.roz

BANČNI RAČUN

IBAN: AT61 3910 0000 0502 3684
BIC: VSGKAT2K109

ZAPRTE STRANI

Vstopi

PDF

SO|SA 26. 11. 2016 ⋅ 19.30
Marko Dinić
»Als nach Milošević das Wasser kam«
(Ko je za Miloševićem prišla voda)

Marko Dinić, * 1988 in Wien, lebt in Salzburg. Aufgewachsen in Beograd, seit 2008 in Österreich. Intensive Zusammenarbeit mit dem Friedensbüro in Salzburg zum Thema Identität im ehemaligen Jugoslawien. Zahlreiche Veröffentlichungen in Zeitschriften und Anthologien. 2016 für den Bachmannpreis nominiert.
Marko Dinić, rojen na Dunaju, doraščal v Beogradu in se leta 2008 preselil v Salzburg, kjer je študiral germanistiko in kulturno zgodovino Judov. Je ustanovni član umetnostnega kolektiva Bureau du Grand Mot. Letos je bil nominiran za Bachmannovo nagrado, ki velja za najbolj prestižno literarno nagrado v nemškogovorečem prostoru.

 

GLASBA | MUSIK: KAFRA
(Hannes Dufek, Daniel Steinmair, Ajda & Lan Sticker)

Wirkt positiv auf das zentrale Nervensystem und in höheren Dosen auch auf das Atemzentrum. Regt an und manchmal auch auf. Kafra ist ein Aufeinandertreffen verschiedener Genres – zwischen Pop und Indie, Drum und Bass …
Nova glasbena avantura Ajde Sticker in komponista Hannesa Dufeka, vas popelje od pomembnih do nepomembnih postaj življenja:
med upanjem in zadovoljstvom, strahom in obupom, veseljem in ljubeznijo.

KulinarikA: SARMA @

ANTI-FREE-ZE
SLIKE PROTI MRAZU | BILDER GEGEN DEN FROST

DAVID VIŠNJIĆ
»Računajte z nami / Rechnen Sie mit uns«

David Višnjić, * 1987 Sarajevo (SFRJ), odraščal v Šentjakobu. Opravil študij medijskih tehnologij, dela kot fotograf in snemalec na področjih reportaže, fotožurnalizma in kulture. Živi in dela na Dunaju.
… aufgewachsen in St. Jakob i. R./Šentjakob, Studium der Medientechnologien; Fotograf und Kameramann in den Bereichen Reportage, Fotojournalismus und Kultur. Lebt und arbeitet in Wien.

 

FAROVŽ
Šentjakob/St. Jakob i. R.

KulinariKa: tudi vegetarJanke bomo nasitili / auch vegetarisch

INFO 0680/13 321 12
info@roz.si ⋅ www.roz.si